سلامانه :درست یا بد لباس پوشیدن، می تواند روی روحیه و اعتماد به نفس شما اثر بگذارد.
به گزارش پایگاه خبری «سلامانه» به نقل از سایت «دیلی میل»، پرفسور «کارن پاین» از دانشگاه «هرتفوردشایر» معتقد است، درست لباس پوشیدن یا حتی پوشیدن لباس های خاص –مثل تی شرت سوپرمن- می تواند باعث شود مردم در هر موقعیتی، احساس اعتماد به نفس بیشتری کنند.
او نتیجه تحقیقاتش را در کتابی با عنوان «حواست به چیزی که می پوشی، باشه» منتشر کرده و می گوید:«می دانیم که لباس پوشیدن ما روی برداشت دیگران از ما اثر می گذارد؛ اما تحقیقات جدید نشان می دهد، چیزی که می پوشیم، روی خودمان هم تاثیر می گذارد. پوشیدن لباس های مختلف باعث ایجاد افکار و فرآیندهای ذهنی مختلف می شود.»
برای نمونه، او در تحقیقاتش، از گروهی از دانشجویان خواست تا تی شرت سوپرمن را بپوشند و می خواست ببیند، پوشیدن این تی شرت ها روی افکار آنها اثر می گذارد یا نه. خانم پاین در کمال تعجب متوجه شد، آنها نه تنها اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده بودند بلکه عملا فکر می کردند از نظر فیزیکی قوی تر هم شده اند.
هراز نیوز :محمد قنبر نیا -دیروز خبری در خروجی سایت رجا نیوز رفت که بلافاصله با استقبال بسیاری از سایت های خبری ارزشی و غیر ارزشی(اساسا انتخاباتی!) رو به رو شد،
مضمون خبر درمورد نوع و محتوا مداحیه،مداحی جوان و ارزشی به نام سید علی مومنی بود که از قرار معلوم این مداح جوان در قسمتی از مداحی خود(شور) جمله یی کنایه آمیز به زبان می آورد به این شرح : رقاصم و رقاصم، رقاصه عباسم
همین جمله ی کنایه آمیز کافیست تا خبری کوتاه با مضمون زیر به خروجی اغلب سایت های خبری و حتی موج های وبلاگی برود
متن اصلی خبر:
صحنههائی از مداحی یکی از این افراد که سن کمی دارد این روزها بر روی سایتها مشاهده میشود که با حالتی شبیه رقص اشعار موهنی میخواند و افرادی با بدنهای برهنه درحالی که حرکاتی همانند او دارند و سینه میزنند جملاتی از قبیل “رقاصم و رقاصم، رقاصه عباسم” را به زبان میآورند! این صحنهها مایه تمسخر مخالفان شده و دشمنان با انتشار گسترده آن در اینترنت، علیه عزاداری حسینی تبلیغ میکنند. آیا نهادهای مسئول نباید برای جلوگیری از این انحرافات اقدام کنند
اما این موضوع از ابتدا برام جالب بود تا بدونم قضیه ی چیه و دقیقا چه اتفاقی رخ داده،بنابراین شروع کردم به تحقیق جستجو در همین فضای مجازی ،ابتدا مداحی مورد نظر را دانلود کردم و سپس به یک موج وبلاگی در اظهار تاسف راجع به این مداحی رسیدم و بعد از آن به موج وبلاگی هوادارن کربلایی علی مومنی(مداح مذکور)که کمی کوچکتر بود و نهایتا هم دفاعیه این مداح رو مطالعه کردم..!
اما قبل از اینکه نظرمودر این باره بگم بهتره چند موضوع را مشخص کنم:
1_برهنه کردن بدن در مراسم اما حسین (ع) در هنگام سینه زدن از چندین دهه پیش نزد ما ایرانیان مرسوم بوده،به همین دلیل در سالهای اخیر با توجه به پیشرفت تکنولوژی کمتر از این مراسمات کلیپ های تصویری بیرون میرود
تلنگر:معمولا کلیپ های تصویری که از مراسمات هیات های مذهبی بیرون می آید یا سینه زن ها برهنه نیستند یا آن قسمت هایی که بدن ها برهنه است سانسور میشود!
2_من در مداحی این جوان اشعار موهنی به گوشم نخورد..!
و اما تحلیل و نظر من در این مورد:
تا کنون سابقه نداشته منتقدین سبک های نوین سینه زنی نوع عزاداری جوانان هیاتی را به حالت رقص!تشبیه کند.در ضمن سبک مداحی و سینه زنی این عزاداران همانند بسیاری از مداحان و هیات هایی است که به اصطلاح با سبک سینه میزنند حال علامت سوال اینجا است که چرا رسانه های متظاهر مستقل ما یک روز قبل از اربعین حسینی به نقد این مداح جوان که تنها همانند بسیاری از هیات های دیگر فقط مقلد سبک های نوین سینه زدن است پرداخته اند!!
کافیست به رزومه ی اولین سایت خبری که به درج این خبر پرداخته دقت کنید; رجا نیوز سایتی که مهره ی اصلی و مسئول آن به دلیل توهین به مقدسات اسلامی در ویژه نامه خاتون (جوانفکر) دوران حبس خود را میگذراند حال جای تاسف دارد که همچین سایت خبری برای دیگر رسانه ای مجازی خط مشی و خوراک خبری مذهبی تولید میکند!
در این خبر چنان جمله ی “رقاصم و رقاصم، رقاصه عباسم” بزرگ شده که انگار مداحی حول محور این جمله میگذرد اما اگر به نوحه مذکور گوش دهید در میابید که مداح جوان در واقع با این جمله به تمسخر کنندگان هیات های مذهبی و جوانان سینه زن کنایه انداخته است،که الحق حرف دل بسیاری از بچه هیاتی های امروز است!
و اما موج های وبلاگی که مداحی پوچ و هجو “نوار مغزم نزد پزشکان …..” را هم در عطش تعصب و یک طرفه بینی و البته گرا دادن منفی رسانه ها ی مجازی کشورمان به این مداح جوان نسبت داده اند بدانند که کربلایی علی مومنی در متن دفاعیه خود نسبت دادن اجرای این مداحی به خود را تکذیب کرده است .
فقط برام سواله چرا در این فضا بدون تحقیق و مطالعه و صرفا به این دلیل که یک پایگاه خبرگزاری حتی از نوع دولتی هم(حتی) خبری را کاور کرده پس حتما درسته!!
کلا فقط با آبروی عزادران حسینی بازی نکرده بودیم که آن هم محیا شد …
البته بنده منکر کج روی بعضی افراد که در مداحی هایشان سبک ترانه را به کار میبرند یا اصولا اندوهشون را با کلماتی که هیچ ربطی به ائمه و عزاداری نداره نمیشم و اتفاقا خودم منتقد جدی آنم اما باید مصداق کج روی و انحراف را بدونیم ….
صرفا داشتن شور حسینی هم زیاد خوب نیست زمان،زمان حساسی است که در کنار شور حسین کمی هم شعور حسینی میطلبد ….
بعد نوشت:
مهلتی فراهم شد تا اربیعن حسینی را با مداحی کربلایی جواد مقدم به سر ببریم اما در این هیاهو و جمع کثیر که رگه های از ریا هم در آن دیده میشد دو خیابان بالاتر خیمه ی تقریبا خلوت بر پا بود که خلوص نذری پزانش چنان در من اثر کرد که در هیچ هیاتی تا به حال اون رو حس نکرده بدوم
در آستانة ماه محرم و ایام عزای آلالله بر آن شدیم تا به جهت تذکری برادرانه ودر عین حال خاضعانه برای جماعت ذاکر و مرثیهخوان حضرت سیدالشهداء (ع) چند سطری را نگارش و انشاء کنیم.
بدون تردید یادآوری و تکرار بعضی از موضوعات در این عرصه بخصوص پرداختن به آسیبها و آفتها یک ضرورت دائمی، قطعی و اجتنابناپذیر است، به همین علت علاوه بر آنچه که در بیان و تعریف وقایع کربلا مباحثی دور از اصل آنچه که رخ داده روبرو شدهایم و از آن به عنوان تحریفات عاشوری یاد میکنیم، یا به جای بازگویی مناقب و فضایل اهل بیت علیهالسلام و ایستادگی آنها در برابر ظلم ستمگران تنها به جنبههای احساسی آن بسنده نمائیم، یا به خاطر عقبنماندن از سیاست و انجام تکالیف سیاسی به سیاست زدگی دچار میشویم و یا باغفلت این صاحب منسبان (نوکری اهلبیت علیهمالسلام) از رعایت توصیههای اخلاقی مورد تأکید با بدبینیها و ذهنیتهایی از طرف جامعه روبرو میشویم و... شاید از مهمترین آسیبها و آفتهای امروز فضای مداحی اتکا بعضی از ایشان به موضوعات مادی و حقالزحمههای دور از ذهن و هنگفت میباشد.
اگر چه شأن بسیاری از بزرگواران از این نقیصه بدور است لیکن هستند کسانی که متأسفانه در این وادی گرفتار شده و در تغافل و تجامل بسر میبرند.
اشاره به یک نمونه از این دست غفلتها، ما و شما را بر این ادعا و استدلال قانع خواهد نمود.
از یک مداح برای اجراء مراسم عید غدیر دعوت شد اما بدلیل تراکم برنامههای وی مراسم با توافق برگزار کنندگان هر چند دشوار به دو شب قبل از عید موکول گردید.
تماس برای هماهنگی بیشتر با ایشان و احالة موضوع به فرد دیگری که مدیر برنامههای وی بوده تهیه و تکثیر بنرهای تبلیغاتی، تأمین سیستم صوتی علیرغم مشکلات موجود از جمله اموری بود که با دشواریهای خاص خود انجام گرفت، لیکن چهار روز قبل از مراسم از طرف مدیر برنامه تماس گرفته شد که میزان صلة(پاکت) در نظر گرفته شده چقدر است؟!
پاسخ این بوده که مبلغی به عنوان هدیه مد نظر است تشریف آوردند خدمت ایشان تقدیم میگردد. اما متأسفانه چنین بیان میشود که خیر! مبلغ 000/000/15 ریال (برای یک شب یا بهتر برای یک ساعت) به شماره حسابی که اعلام میکنیم واریز نمائید. متعاقباً برگزار کنندگان اظهار میدارند که آیا این رفتار کار درستی است؟ گفته میشود این دیگر به شما ربطی ندارد! درجواب یادآوری میشوند که بالاخره مطابق رسم مبلغی به عنوان هدیه و صله تقدیم ایشان میکنیم. نهایتاً مدیر برنامه افاضه مینماید که رسم و سنت شما با رسم حاجی!؟ جور در نمیآید.
در پایان ضمن منتفی شدن موضوع دعوت واجرا، مراسم، به مداح یاد شده و مدیر برنامه وی از طریق پیامک مطالبی از باب نصیحت یادآور میشوند که تنها پاسخی که میرسد این بوده:یا حق یا علی! قضاوت با اهل فن، قضاوت با خوانندة این سطور یا قصاوت با مردم،هر چه هست این حرکت چه عوارضی را در پی خواهد داشت؟ برای چند جوان شهرستانی با انرژی، عاشق اهلبیت علیهم السلام و هیئتی با تلاش و زحمت و شوری خاص مراسمی را برنامهریزی کرده لیکن با این پدیده غیرمترقبه روبرو شده و سردرگم بدنبال راه چارهای که جز اتکا به خود و ذاکران و مداحان بومی راه دیگری را پیدا نمینمایند،چه باید کرد؟
باشد که اخلاص و صداقت و پاکی سرلوحة کار این عزیزان قرار گیرد و مسائل مادی و مالی، هدیههای سنگین نقدی و دوری از اخلاص در این مسیر ارزانی آنانی باشد که به صرف داشتن نام و شهرت از این طریق ناصواب و بیثواب کسب روزی میکنند.
ویزای رده571
این ویزا برای دانش آموزان خارجی است که یکی از دوره های زیر را انتخاب نمایند:
- دوران دبستان و راهنمایی (Primary School)،
- دوران دبیرستان (Secondary School)
کاربرد ویزا
این ویزا در موارد زیر کاربرد دارد:
- اقدام برای ویزای دانشجویی برای اولین بار،
- تمدید ویزای دانشجویی،
- پیوستن به فردی از خانواده که در استرالیا در حال تحصیل است.
با این ویزا چه اختیاراتی دارید؟
- در استرالیا تحصیل می کنید،
- افراد خانواده را با خود همراه می کنید،
- پس از شروع رشته تحصیلی می توانید تا سقف 20 ساعت در هفته کار داشته باشید،
- افراد خانواده می توانند تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشند،
- افراد خانواده شما می توانند در یک رشته تحصیلی 3 ماهه ثبت نام نمایند،
- شما و افراد خانواده در رفت و امد به و خارج از استرالیا محدودیتی نخواهید داشت.
تعریف خانواده
از آنجاییکه دانش آموز زیر 18 سال است باید قیم داشته باشد. این قیم می تواند پدر، مادر، خواهر و برادر بالای 22 سال و یا شخص قانونی باشد.
مدت زمان ویزای تحصیلی
- اگر تحصیل در پایان سال آکادمیکی استرالیا یعنی نوامبر-دسامبر به پایان رسد ویزای شما تا تاریخ 15 مارچ سال آینده زمان خواهد داشت.
- اگر تحصیل در ژانویه-اکتبر به پایان رسد، ویزا معمولا تا 2 ماه بعد از اتمام رشته زمان خواهد داشت.
زبان انگلیسی
دانش آموز برای ورود به کلاس های درس استرالیا باید مدرک آیلتس داشته باشد، اما می تواند زبان را در استرالیا فرا گیرد. کلاس های زبان در استرالیا در تمام سطوح و هر مقدار که نیاز دانش آموز باشد وجود دارند.
توانایی مالی
شخص مسئول پرداخت هزینه های زندگی دانش آموز که معمولا پدر و مادر می باشند باید هزینه رفت و آمد به و خارج از استرالیا، شهریه دانشگاه و هزینه های زندگی را برای دانش آموز و قیم بپردازند. و باید به دولت استرالیا ثابت کنند که همچین توانی را دارند و این معمولا با نشان دادن حساب بانکی میسر است. در صورتی که دانش آموز بورسیه است نیازی به این کار نیست.
تغییر موسسه آموزشی بعد از دریافت ویزا
از تاریخ 1 جولای 2007 شما نمی توانید بعد از دریافت ویزا موسسه آموزشی خود را عضو کنید. در صورتی که بخواهید موسسه آموزشی را عوض کنید باید دوباره برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید.
الزامات
- دانش آموز و قیم همراه باید بیمه دانشجویی داشته باشند به این معنی که مبلغ بیمه را باید بپردازند در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد. اقدام برای اخذ بیمه را موسسه آموزشی انجام می دهد شما فقط مبلغ را پرداخت می کنید. این بیمه باید تا پایان زمان تحصیل شما را پوشش دهد،
- تحصیل شما باید تمام وقت باشد تا ویزا صادر گردد،
- برای اخذ این ویزا باید حداقل 6 سال سن داشته باشید،
- برای ورود به سال 9 باید کمتر از 17 سال سن داشته باشید،
- برای ورود به سال 10 باید کمتر از 18 سال سن داشته باشید،
- برای ورود به سال 11 باید کمتر از 19 سال سن داشته باشید،
- برای ورود به سال 12 باید کمتر از 20 سال سن داشته باشید،
- قبل از ورود به استرالیا باید آزمایشات پزشکی را انجام دهید که سلامت شما را تائید نمایند. تاریخ این آزمایشات نباید بیش از 6 ماه قبل از شروع تحصیل باشند،
- سابقه کیفری شما و افراد خانواده بررسی می شود.